Chaletbekleding - Eurotexx - Chaletrenovatie Patrick Koel


Voor alle klussen in de recreatiesector 

T: 06-28489220 | E: patrickkoel@hotmail.com

  Nieuwe bekleding met Eurotexx

  Nederland is een land met een vochtig klimaat. Vooral het voorjaar, najaar en de winterperiodes kunnen behoorlijk nat zijn. Dit zorgt ervoor dat veel stacaravans en chalets die met Canexel zijn bekleed last krijgen van vochtproblemen. Aan de meeste chalets zijn dan ook na verloop van tijd vochtplekken en houtrot te zien. Donkere kleuren kunnen daarnaast behoorlijk verschijnen door de zon.

  Wanneer u uw chalet opnieuw wilt bekleden dan gebeurt dat met Eurotexx. Dit materiaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast is Eurotexx zeer luxe, hoogwaardig en onderhoudsarm. 

  Eurotexx is een paar milimeter dikker dan Canexel. Dat betekent dat we bij het opnieuw bekleden van uw chalet ook de kozijnen er uit halen. De Eurotexx komt dan achter het kozijn zodat u geen last krijgt van lekkage. Uiteraard plaatsen wij de kozijnen weer netjes terug en werken wij de binnenkant van de kozijnen weer netjes af.

  Gemiddeld zijn er zo'n 5-7 werkdagen nodig om een chalet opnieuw te bekleden, afhankelijk van de grootte van het chalet.

  10 jaar fabrieksgarantie

  Eurotexx geeft zelf 10 jaar fabrieksgarantie omdat zij volledig achter de kwaliteit van hun product staan. Eurotexx heeft de eigenschap dat het tegen zeer vochtige weersomstandigheden kan. Daarnaast is Eurotexx UV bestendig waardoor deze bekleding niet verkleurt. Eurotexx kunstofbekleding is voorzien van een houtstructuur die niet van echt te onderscheiden is. Ik werk graag met dit product en ik raad deze kunststof bekleding dan ook bij iedereen aan.

  Eurotexx is verkrijgbaar in diverse kleuren. De levering is snel. Ik bestel voor u de juiste kleur en deze wordt vervolgens meestal binnen een week geleverd. Onderaan deze pagina kunt u zien in welke kleuren Eurotexx beschikbaar is.

  Foto's

  Op de foto's hieronder kunt u een voorbeeld zien hoe het opnieuw bekleden van een chalet tot stand komt.

  Offerte?

  Ga dan naar de contactpagina.

  Facebook

  Op onze facebookpagina vindt u onze meest recente projecten. Neem gerust een kijkje op www.facebook.com/chaletrenovatie

  Op deze foto ziet u dat de oude bekleding (Canexel) aan de linkerzijde helemaal is verschenen. Aan de achterkant is al gedeeltelijk nieuwe Eurotexx bevestigd. Eurotexx is UV bestendig waardoor het niet verkleurt.

  Op deze foto ziet u dat het raam + kozijn eruit is gehaald. De nieuwe Eurotexx is een paar milimeter dikker dan het oude Canexel materiaal. Om het nieuwe materiaal achter het kozijn door te laten lopen moet het kozijn eruit worden gehaald. Als dit niet gebeurt dan krijgt u lekkage. Uiteraard wordt alles netjes teruggeplaatst en afgekit. Aan de voorkant van het chalet ziet u de nieuwe bekleding en aan de linkerkant van het chalet de oude bekleding.

  Chalet opnieuw bekleden bij
  Camping Tussen de Diepen in Blokzijl

  In Blokzijl hebben we op camping Tussen de Diepen een chalet opnieuw bekleed. De oude Canexel bekleding was behoorlijk verschenen in de zon.
  Het oude Canexel is verwijderd. De ramen, deuren en kozijnen zijn eruit gehaald en er later weer netjes in geplaatst.

  Filmpje over Eurotexx:

  Kleuren Eurotexx:

  Over Chaletrenovatie Patrick Koel

  Ik werk al  +15 jaar in de recreatiesector en ik bekleed ongeveer zo'n 20 chalets per jaar. Naast het opnieuw bekleden van een chalet of stacaravan kan ik ook uw dak vernieuwen en een aanbouw of schuifpui plaatsen. Voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw chalet kunt u bij mij terecht.

  Contact

  Patrick Koel
  Schooldijk 110 A
  7844  KA Veenoord (Drenthe)

  E-mail: patrickkoel@hotmail.com 
  Tel: 06-28489220
  Kvk: 01128501 
  BTW: NL001401541B84