Nieuwe aanbouw chalet of stacaravan - Chaletrenovatie Patrick Koel


Voor alle klussen in de recreatiesector 

T: 06-28489220 | E: patrickkoel@hotmail.com

  Chaletrenovatie: Nieuwe aanbouw

  Een nieuwe aanbouw aan uw chalet of stacaravan geeft veel ruimte. De meeste aanbouwen worden gebruikt voor een extra toilet of douche. Of het plaatsen van uw wasmachine en droger. De aanbouw wordt in de meeste gevallen op de plek gemaakt. Wanneer het noodzakelijk is om de aanbouw op een onderstel te zetten is dat ook mogelijk. De aanbouw wordt in elkaar gezet en zowel van binnen als buiten netjes afgewerkt. Gemiddeld zijn we 5-7 werkdagen bezig met een aanbouw. Let op: Wij werken niet met aluminium stacaravans. 

  Foto's

  Op de foto's hieronder kunt u een voorbeeld zien hoe een aanbouw tot stand komt. Of bekijk hier een promotiefilmpje van een aanbouw die wij onlangs hebben geplaatst. Wij plaatsen diverse  aanbouwen per jaar.

  Kosten?

  Wat zijn de kosten voor een aanbouw? Dat is lastig te zeggen. Dit hangt af van de grootte van de aanbouw en wat er allemaal in moet (denk bijvoorbeeld aan stroom, wateraansluiting, aantal ramen, laminaat etc). Het beste kunt u even contact met ons opnemen om uw wensen door te spreken. Vraagt u een offerte aan? Vergeet dan niet te vermelden wat er allemaal in de aanbouw moet komen, zoals hierboven genoemd.

  Offerte?

  Ga dan naar de contactpagina.

  onderstel aanbouw chalet

  Nieuwe aanbouw Camping De Vossenburcht in IJhorst

  Onderstaande aanbouw is op locatie gebouwd aan een chalet op camping de Vossenburcht in IJhorst. Nadat de aanbouw klaar was hebben deze mensen zelf de boel netjes aangekleed,
  voor een overkapping gezorgd en zelf de bestrating aangelegd. Ze hebben een hele mooie en gezellig plek gekregen.

  Nieuwe aanbouw chalet op camping 
  De Besthmenerberg te Ommen

  Onderstaande aanbouw is gemaakt voor een chalet op camping de Besthmenerberg in Ommen. In dit geval mocht de aanbouw van de campingbeheerder niet op de camping worden gemaakt (i.v.m. lawaaioverlast). En de aanbouw moest op een onderstel worden gemaakt. Vervolgens is de aanbouw middels speciaal transport naar de camping gebracht en vervolgens aan het chalet bevestigd en afgetimmerd. 

  Over Chaletrenovatie Patrick Koel

  Ik werk al  +15 jaar in de recreatiesector en ik bekleed ongeveer zo'n 20 chalets per jaar. Naast het opnieuw bekleden van een chalet of stacaravan kan ik ook uw dak vernieuwen en een aanbouw of schuifpui plaatsen. Voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw chalet kunt u bij mij terecht.

  Contact

  Patrick Koel
  Schooldijk 110 A
  7844  KA Veenoord (Drenthe)

  E-mail: patrickkoel@hotmail.com 
  Tel: 06-28489220
  Kvk: 01128501 
  BTW: NL001401541B84