Chalet opnieuw bekleden - Eurotexx - Chaletrenovatie Patrick Koel


Voor alle klussen in de recreatiesector 

T: 06-28489220 | E: patrickkoel@hotmail.com

  Chalet opnieuw bekleden...

  Uw chalet weer zo goed als nieuw met Eurotexx

  Nederland is een land met een vochtig klimaat. Vooral het voorjaar, najaar en de winterperiodes kunnen behoorlijk nat zijn. Dit zorgt ervoor dat veel stacaravans en chalets last krijgen van vochtproblemen. Aan de meeste chalets zijn dan ook na verloop van tijd vochtplekken en houtrot te zien.

  U wilt uw chalet natuurlijk graag netjes hebben. En in dat geval wordt er vaak nagedacht om

  1. Een nieuw chalet te kopen, of
  2. Een chalet opnieuw te laten bekleden

  Wanneer u voor optie twee kiest help ik u hier graag bij. Ik ben ZZP’er en werk al 15 jaar in de chaletrenovatie. Voor het opnieuw bekleden van een chalet of stacaravan werk ik altijd met Eurotexx. Dit materiaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit materiaal is zeer luxe, hoogwaardig en onderhoudsarm.

  10 jaar fabrieksgarantie

  Daarnaast geeft Eurotexx zelfs nog 10 jaar fabrieksgarantie omdat zij volledig achter de kwaliteit staan. Eurotexx heeft de eigenschap dat het tegen zeer vochtige weersomstandigheden kan. Daarnaast is Eurotexx UV bestendig waardoor deze bekleding niet verkleurt. Eurotexx kunstofbekleding is voorzien van een houtstructuur die niet van echt te onderscheiden is. Ik werk hier dan ook graag mee en ik raad dit product bij iedereen aan.

  Eurotexx is verkrijgbaar in diverse kleuren. Hiernaast kunt u een greep zien uit de kleuren waarin Eurotex bekleding verkrijgbaar is. Levering is snel. Ik bestel voor u de juiste kleur en deze wordt vervolgens binnen een week geleverd. 

  Klik op onderstaande afbeelding om de video af te spelen

  eurotexx-chaletbekleding
  eurotexx-chaletbekleding

  Over Chaletrenovatie Patrick Koel

  Ik werk al 15 jaar in de recreatiesector en door mijn ervaring maak ik elk chalet weer als nieuw. Of het nu gaat om nieuwe bekleding, verbouwing of een aanbouw. Ik help u graag.

  Contact

  Patrick Koel
  Stuifzandlaan 6
  7764 AT Zandpol

  E-mail: patrickkoel@hotmail.com 
  Tel: 06-28489220
  Kvk: 01128501 
  BTW: NL1032 69 307.B.01

  © 2019 Chaletrenovatie Patrick Koel. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp: dvhp.nl