Mantelzorg chalet laten maken - Chaletrenovatie Patrick Koel


Voor alle klussen in de recreatiesector 

T: 06-28489220 | E: patrickkoel@hotmail.com

  Mantelzorg chalet laten maken

  Wat is mantelzorg?

  Het laten maken van een mantelzorgchalet of woning is een ideale manier om ouderen langer thuis te laten wonen of om dichter bij de kinderen te zijn. De vraag hiernaar neemt de laatste jaren ontzettend toe. Niet alleen wordt deze mantelzorgwoning voor ouderen ingezet maar wordt deze ook verhuurd aan exterenen. Een extra bron van inkomen dus.

  Een mantelzorgwoning op maat

  Ik heb al jaren ervaring in het renoveren van chalets (dak, badkamer etc) en het nieuw bouwen van chalets. Ik heb al diverse chalets op maat gemaakt. Ik kan u dus goed adviseren wat er allemaal mogelijk is. Wilt u een voorbeeld zien van een chalet op maat? Hieronder vindt u diverse foto's van een chalet dat ik heb gebouwd. Uiteraard is er vanalles mogelijk, de kleuren en soorten bekleding kan worden veranderd. Ook de indeling kan voor u op maat worden gemaakt. Ga naar het contactformulier om een vrijblijvende afspraak te maken.

  mantelzorg chalet laten maken

  De bouw van een mantelzorgwoning stap voor stap

  Over Chaletrenovatie Patrick Koel

  Ik werk al  +15 jaar in de recreatiesector en ik bekleed ongeveer zo'n 20 chalets per jaar. Naast het opnieuw bekleden van een chalet of stacaravan kan ik ook uw dak vernieuwen en een aanbouw of schuifpui plaatsen. Voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw chalet kunt u bij mij terecht.

  Contact

  Patrick Koel
  Schooldijk 110 A
  7844  KA Veenoord (Drenthe)

  E-mail: patrickkoel@hotmail.com 
  Tel: 06-28489220
  Kvk: 01128501 
  BTW: NL001401541B84