Mantelzorgchalet laten maken

Nieuw mantelzorg chalet of stacaravan op maat laten maken

Wat is mantelzorg?

Het laten maken van een mantelzorgchalet of woning is een ideale manier om ouderen langer thuis te laten wonen of om dichter bij de kinderen te zijn. De vraag hiernaar neemt de laatste jaren ontzettend toe. Niet alleen wordt deze mantelzorgwoning voor ouderen ingezet maar wordt deze ook verhuurd aan exterenen. Een extra bron van inkomen dus.

Een mantelzorgwoning op maat

Ik heb al jaren ervaring in het renoveren van chalets (dak, badkamer etc) en het nieuw bouwen van chalets. Ik heb al diverse chalets op maat gemaakt. Ik kan u dus goed adviseren wat er allemaal mogelijk is. Wilt u een voorbeeld zien van een mantelzorgchalet op maat? Hieronder vindt u diverse foto's van een chalet dat ik heb gebouwd. Uiteraard is er vanalles mogelijk, de kleuren en soorten bekleding kan worden veranderd. Ook de indeling kan voor u op maat worden gemaakt. Ga naar het contactformulier om een vrijblijvende afspraak te maken.

Voordelen mantelzorgchalet

Een mantelzorgwoning biedt voordelen voor de zorgvrager maar ook voor de mantelzorger zelf. Zo is er geen reistijd meer om naar de zorgvrager toe te rijden. Jullie wonen naast of bij elkaar maar hebben toch een eigen plek. Hierdoor heeft u nog wel uw eigen privacy maar kunt u tegelijkertijd toch een oogje in het zeil houden.

Wat u moet weten voordat u een mantelzorgchalet gaat bouwen

Met een mantelzorgverklaring (via de huisarts of andere zorginstelling) mag er tot een grootte van 70 m2 vergunningsvrij een zorgchalet geplaatst worden. Wilt u er een groter chalet? Dan moet er een vergunning worden aangevraagd. Vervolgens maken we samen een ontwerp dat helemaal past bij de behoefte van de bewoner zoals extra brede doorgangen, steunbeugels etc.

Foto's

Wilt u meer foto´s zien van hoe de bouw van een zorgchalet tot stand komt? Ga dan naar deze pagina: Nieuw chalet laten bouwen. Wanneer u op deze pagina naar beneden scrollt kunt u zien hoe de bouw van een chalet van begin tot eind tot stand komt.

Offerte?

Ga dan naar de contactpagina.

Facebook?

Op onze facebookpagina vindt u onze meest recente projecten. Neem gerust een kijkje op www.facebook.com/chaletrenovatie 

Andere chaletrenovatie projecten

Naast het laten bouwen van een nieuw chalet kunt u mij ook voor andere renovaties aan uw chalet of stacaravan benaderen. Zo kunnen wij bestaande gevelbekleding vervangen door kunststofbekleding, een nieuwe aanbouw voor u maken of kunststof kozijnen plaatsen.

Binnenkant mantelzorg chalet
Binnenkant mantelzorg chalet

De bouw van een mantelzorgwoning stap voor stap

Onderstel mantelzorgchalet
Dak mantelzorgwoning
Eindrestultaat zorgchalet
Geraamte zorgchalet
EPDM dakbedekking mantelzorgchalet
Eindresultaat zorgchalet
Dampdoorlatende folie mantelzorg chalet
Kozijnen mantelzorgchalet
Binnengeraamte zorgchalet
Boeien aan mantelzorgwoning

Chaletrenovatie Patrick Koel

Sinds 2008 werk ik voor mezelf in de recreatiesector. Hiervoor ben ik jaren bij Gritter Chalets & Stacaravans in dienst geweest. Ik bekleed op jaarbasis zo'n 20 chalets. Naast het opnieuw bekleden van een chalet of stacaravan kan ik ook uw dak vernieuwen en een aanbouw of schuifpui plaatsen. Voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw chalet kunt u bij mij terecht.

overmij patrick klein

Contact

Patrick Koel
Schooldijk 110 A
7844 KA Veenoord (Drenthe)

E-mail: patrickkoel@hotmail.com
Tel: 06-28489220
Kvk: 01128501
BTW: NL001401541B84