Kunststof kozijnen laten plaatsen chalet of stacaravan

Kunststof kozijnen laten plaatsen in uw chalet of stacaravan

Steeds vaker worden er kunststof kozijnen geplaatst in chalets en stacaravans. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, energievriendelijk en geven het chalet een moderne uitstraling. Kunststof kozijnen zijn er namelijk in verschillende kleuren te krijgen. Zo kiest u zelf precies de juiste uit voor uw chalet. En een groot voordeel: U hoeft uw kozijnen niet meer te schilderen. Dit scheelt een hoop werk met het onderhouden van uw chalet.

Monteren van kunststof kozijnen

Wanneer de nieuwe kunststof kozijnen gemonteerd worden dan worden de oude houten kozijnen verwijderd en afgevoerd. Kunststof kozijnen zijn wel een investering voor uw chalet. Maar uw chalet wordt hierdoor ook weer meer waard. In de meeste gevallen kunt u de investering van uw kunststof kozijnen bij verkoop weer terugverdienen.

Voordelen kunststof kozijnen

 • Onderhoudsarm
 • Uv bestendig, verkleurt nauwelijks in de zon
 • In diverse kleuren leverbaar
 • Verkrijgbaar met of zonder houtstructuur
 • Verkrijgbaar in mat of glanzend
 • Verkrijgbaar in verschillende profielen
 • Tot 10 jaar garantie
 • Hoge isolerende waarde
 • Perfecte sluiting

Soorten HR glas in kunststof kozijnen

Er zijn verschillende glassoorten beschikbaar voor in de kunststof kozijnen. Namelijk:

 • HR+ dubbelglas
 • HR++ dubbelglas
 • HR+++ triple glas

HR + glas is dubbelglas waarbij één glas aan de binnenzijde gecoat is en daarnaast ook de spouw gevuld is met een gasvulling. HR++ is de opvolger van dit HR+ glas. Een verbeterde coating zorgt voor een betere isolerende werking. Het triple glas of HR+++ glas, bestaat niet uit twee, maar drie glaslagen en twee spouwen. Uw kozijnen worden geleverd met HR++ dubbelglas.

Foto's

Op de foto's hieronder kunt u een voorbeeld zien hoe kunststof kozijnen worden geplaast.

Wat kosten kunststof kozijnen?

Dit is zo lastig te zeggen. Dat is natuurlijk afhankelijk van het aantal kozijnen die nodig zijn. Zijn er alleen ramen nodig of ook deuren? En zijn er gewone ramen nodig of draaikiep of met rooster? Moet er een schuifpui komen of tuindeuren? Daarnaast is het belangrijk welke kleur u wilt en wat voor soort glas er in moet komen. Ik kan u hierbij adviseren. 

Let op: Ik werk alleen met houten en kunststof chalets/stacaravans, niet met aluminum stacaravans.

Offerte?

Offerteprijzen die worden gegeven voor het maken van een nieuwe aanbouw zijn inclusief:

 • Materiaal
 • Arbeidsloon
 • Reisuren
 • Afwerking binnenkant chalet
 • Afval afvoeren
 • Tochtband plaatsen
 • Alles afkitten

Ga naar de contactpagina om een offerte aan te vragen.

Facebook

Op onze facebookpagina vindt u onze meest recente projecten. Neem gerust een kijkje op www.facebook.com/chaletrenovatie

Andere chaletrenovatie projecten

Naast het plaatsen van kunststof ramen en deuren kunt  u mij ook voor andere renovaties aan uw chalet of stacaravan benaderen. Zo kunnen wij bestaande gevelbekleding vervangen door kunststof bekleding, een nieuwe aanbouw laten plaatsen of het dak van uw chalet renoveren.

Chalet bekleden met Eurotexx

Op de foto hierboven zijn er nieuwe kunststof ramen en deuren geplaatst in de kleur antraciet. Dit geeft een moderne en strakke uitstraling aan het chalet.

Chalet bekleden met Eurotexx

Bij deze aanbouw zijn er bruine kunststof kozijnen geplaatst voor de ramen en deuren. Deze kleur sloot precies aan bij de bestaande ramen, deuren en boeien van het chalet. Het is zo gemaakt dat het zo lijkt alsof de aanbouw tegelijk geplaatst is met het chalet terwijl er in werkelijkheid jaren tussen zitten.

Kunststof schuifpui plaatsen

Op de foto hierboven hebben wij een schuifpui geplaatst van kunststof. Op deze plek zat eerste een blinde muur. Ik heb een stuk uit het chalet gezaagd en hier vervolgens een schuifpui in geplaatst. Wilt u het hele project hiervan zien? Ga dan naar de pagina: Nieuwe schuipui laten plaatsen.

Nieuwe kunststof kozijnen bij camping de Blaue Lagune in Twist

Bij deze stacaravan zijn er nieuwe kunststof kozijnen in de aanbouw van het chalet geplaatst. De kleuren passen precies bij de bestaande kozijnen in het chalet. Zo past qua kleurgebruik de aanbouw precies bij het chalet.

Ramen voor de kozijnen
Kunststof kozijnen zijn geplaatst
Kunststof kozijnen zijn geplaatst
Kunststof kozijnen zijn geplaatst
Kunststof kozijnen en boeien zijn geplaatst
Eindresultaat aanbouw stacaravan

Kunststof kozijnen bij particulier

Op onderstaande foto's ziet u een nieuw chalet die van begin tot eind door mij is gebouwd. In dit chalet zijn er ook kunststof ramen en deuren geplaatst. Er is zelfs een schuifpui geplaatst. De kleur van de kozijnen is antraciet, een kleur die je steeds meer ziet en steeds populairder wordt. Deze kleur geeft het chalet een moderne en luxe uitstraling. Daarnaast past deze kleur perfect bij de kunststof buitenbekleding van VinyPlus. Een plaatje!

Geraamte chalet met plekken voor de ramen en deuren
Waar de blauwe folie zit komen de kunststof kozijnen
Kunststof ramen en deuren geplaatst
Kunststof ramen en deuren geplaatst antraciet
Kunststof ramen en deuren geplaatst zwart
Eindresultaat plaatsing kunststof kozijnen

Chaletrenovatie Patrick Koel

Sinds 2008 werk ik voor mezelf in de recreatiesector. Hiervoor ben ik jaren bij Gritter Chalets & Stacaravans in dienst geweest. Ik bekleed op jaarbasis zo'n 20 chalets. Naast het opnieuw bekleden van een chalet of stacaravan kan ik ook uw dak vernieuwen en een aanbouw of schuifpui plaatsen. Voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw chalet kunt u bij mij terecht.

overmij patrick klein

Contact

Patrick Koel
Schooldijk 110 A
7844 KA Veenoord (Drenthe)

E-mail: patrickkoel@hotmail.com
Tel: 06-28489220
Kvk: 01128501
BTW: NL001401541B84