Badkamerrenovatie chalet - Chaletrenovatie Patrick Koel


Voor alle klussen in de recreatiesector 

T: 06-28489220 | E: patrickkoel@hotmail.com

  Chaletrenovatie: Nieuwe badkamer

  Een badkamerrenovatie of een nieuwe badkamer in je chalet is soms nodig. Als er bijvoorbeeld water lekt of als de vloer begint te verrotten. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je een compleet nieuwe badkamer wilt omdat je er op uitgekeken bent of wilt moderniseren. Of dat je een misschien een grotere badkamer in je chalet wilt omdat de huidige te klein is. Wij voeren jaarlijks diverse badkamerrenovaties uit. Zie hieronder een voorbeeld van een badkamerrenovatie. Let op: Wij werken niet met aluminium stacaravans. 

  Foto's

  Op de foto's hieronder kunt u een voorbeeld zien hoe een badkamerrenovatie in een chalet tot stand komt. In dit geval was de vloer zo erg verrot dat er nieuwe vloerbalken en een nieuwe vloer geplaatst is. Vervolgens zijn de tegels, de wanden en het sanitair geplaatst.

  Wat kost een nieuwe badkamer in een chalet?

  Wat zijn de kosten voor een badkamerrenovatie in een chalet? Dat is lastig te zeggen. Dit hangt af van de grootte van de badkamer en wat er allemaal in moet. Het beste kunt u even contact met ons opnemen om uw wensen door te spreken.

  Offerte?

  Ga dan naar de contactpagina.

  onderstel aanbouw chalet

  Nieuwe badkamer in een chalet

  Wij hebben onlangs weer een badkamerrenovatie in een chalet gedaan.
  De vloerbalken zijn vervangen en alles is weer opnieuw opgebouwd.
  De eigenaren van het chalet hebben zelf de spullen voor de badkamer uitgezocht zoals
  de vloer, de muurbekleding en het sanitair.

  Nieuwe badkamer chalet

  Over Chaletrenovatie Patrick Koel

  Ik werk al  +15 jaar in de recreatiesector  en ik bekleed ongeveer zo'n 20 chalets per jaar. Naast het opnieuw bekleden van een chalet of stacaravan kan ik ook uw dak vernieuwen en een aanbouw of schuifpui plaatsen. Voor all voorkomend werkzaamheden aan uw chalet kunt u bij mij terecht.

  Contact

  Patrick Koel
  Schooldijk 110 A
  7844  KA Veenoord (Drenthe)

  E-mail: patrickkoel@hotmail.com 
  Tel: 06-28489220
  Kvk: 01128501 
  BTW: NL001401541B84